preskoči na sadržaj

Elektrotehnička škola Split

 

Zahtjev za izdavanje duplikata svjedodžbi

 

1. Duplikate svjedodžbe Škola izdaje samo u slučaju ako je originalna svjedodžba izgubljena ili uništena jer u pravnom prometu istodobno ne smiju postojati dva originala dokumenta.

Zahtjevi za izdavanje duplikata svjedodžbi predaju se, a duplikati preuzimaju u referadi, soba broj 1,  ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9 – 13 sati i utorkom i četvrtkom od 12 – 18 sati.

 

2. Prije podnošenja zahtjeva za izdavanje duplikata svjedodžbe, potrebno je svjedodžbu oglasiti nevažećom u Narodnim novinama. Nakon objave u Narodnim novinama, za izdavanje duplikata, potrebno je dostaviti:

 

  • Dokaz o objavi oglašavanja izgubljene ili uništene svjedodžbe nevažećom u  Narodnim novinama
  • Odlukom Školskog odbora Elektrotehničke škole-Split troškovi izrade duplikata razredne i svjedodžbe završnog rada naplaćuju se 70,00 kn za svaku svjedodžbu.

             Sredstva je potrebno uplatiti na račun Škole:

             IBAN: HR6524070001100559331

             Poziv na broj: upisati svoj OIB

             Opis: Uplata za duplikat svjedodžbe

             Uplatnica

3. Duplikat svjedodžbe izdaje se na obrascu koji je isti kao i izvornik obrasca svjedodžbe, a ako Škola više nema originalni obrazac, izdaje se prijepis ocjena na bijelom papiru s podacima iz matične knjige učenika koji ovjerava ravnatelj.

4. Duplikat se izdaje najkasnije u roku od 15 dana od dana uredno podnesenog zahtjeva iz točke 2.

5. Osobe koje nisu u mogućnosti osobno zatražiti  ili doći po duplikat svjedodžbe trebaju osobi koja će zatražiti/podići duplikat dati ovjerenu punomoć.

6. Duplikate svjedodžbi i/ili potvrda o položenim ispitima državne mature izdaje Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja.

7. Postupak ovjere preslika originalnih svjedodžbi svih razreda srednje škole pripada djelokrugu rada javnih bilježnika sukladno članku 74. Zakona o javnom bilježništvu (NN 78/1993, 29/1994, 162/1998, 16/2007, 75/2009 I 120/16) i nije u nadležnosti Škole.

Za dodatne informacije obratite se Sindi Tvrdić, administratoru na broj telefona 021 385 941 ili na e-mail adresu  referada@ss-elektrotehnicka-st.skole.hr.


Prijava u

CMS za škole logo
Elektrotehnička škola Split / Teslina 2, HR-21000 Split / www.ss-elektrotehnicka-st.skole.hr / ured@ss-elektrotehnicka-st.skole.hr
preskoči na navigaciju