preskoči na sadržaj

Elektrotehnička škola Split

 > Naslovnica
Vijesti

Upis u I. razred šk. god. 2020./2021.

Autor: Administrator , 17. 6. 2020.

Poštovani kandidati za upis u I. razred i roditelji/skrbnici, 

na niže navedenoj poveznici možete pronaći detaljnije informacije o upisu u I. razred šk. god. 2020./2021. - UPISI

Također vas molimo da obratite pažnju na slijedeće:

Kandidat koji je ostvario pravo upisa svoj upis potvrđuje vlastoručnim potpisom i potpisom roditelja/skrbnika na upisnici dostupnoj na mrežnoj stranici www.upisi.hr, koju je dužan dostaviti u Školu 29. i 30. srpnja 2020. g. od 9,00 do 12,00 sati.

Ako kandidat zbog opravdanih razloga nije u mogućnosti u gore navedenim rokovima dostaviti potpisanu upisnicu za upis u I. razred, dužan ju je dostaviti njegov roditelj/skrbnik osobno ili je dostaviti elektroničkim putem (skeniranu ili slikanu) na e-adresu Škole:         ured@ss-elektrotehnicka-st.skole.hr

Upisnicu elektroničkim putem može poslati samo roditelj/skrbnik (sa svoje e-mail adrese), a u poruci je dužan dostaviti i svoj osobni kontakt (broj telefona/mobitela) kako bi ga Škola mogla kontaktirati.

Prilikom dostavljanja upisnice učenik se treba izjasniti i koji izborni predmet želi pohađati: Vjeronauk ili Etiku.

Također se na isti način trebaju dostaviti: svjedodžba medicine rada (NE potvrda obiteljskog liječnika) za program koji učenik upisuje, kao i ostala dokumentacija (o ispunjavanju posebnih uvjeta za upis, dokument kojim učenik ostvaruje pravo na izravni upis, dokument kojim učenik ostvaruje pravo na dodatni bod i dr.).

 
Prijava u

 e-DNEVNIK 

CMS za škole logo
Elektrotehnička škola Split / Teslina 2, HR-21000 Split / www.ss-elektrotehnicka-st.skole.hr / ured@ss-elektrotehnicka-st.skole.hr
preskoči na navigaciju